Category Archives: Blog

Zwemmen met de 1ste kleuterklas

De kleine kapoenen van Juf Ilke mochten al eens mee naar het zwembad samen met Juf Sara. Wat was het fijn!! Niemand was bang en ze hebben allemaal leuk gespeeld in het water!


Blote voetjes

We hebben samen ons eigen blotevoetenpad gemaakt. Iedereen deed zijn schoenen en kousen uit en stapte met de blote voeten doorheen de weide en in bakjes met verschillende materialen. Wat was dat leuk!


Schoolreis naar Boer Jef!

Joepie!! Wij zijn naar Boer Jef geweest! De kleuters gingen op schoolreis naar de boerderij van Boer Jef. Het was een hele leuke dag! We hebben veel dieren gezien, koekjes gemaakt, in de speeltuin gespeeld en … een ijsje gegeten!!


Mama’s op bezoek in de tweede kleuterklas

Omdat het bijna Moederdag is, mogen de mama’s eens in de klas op bezoek komen. Ze komen niet zomaar, maar zijn er om leuke dingen doen!


Carnaval op school

Het is weer zover … het is Carnaval … en dat vieren wij op school! Alle kinderen mogen verkleed naar school komen, zelfs de juffen! We dansen en doen eens gek op de speelplaats en doen dan een toertje in de straat! Afsluiten doen we met een lekker kommetje chips!


Op stap naar de vijver

Deze voormiddag gingen de kleuters van de onthaalklas en de eerste kleuterklas op stap naar de vijver. Na een flinke wandeling kwamen ze bij de vijvers in het Reigersbos. Daar zagen ze heel wat diertjes en konden ze genieten van de natuur.    


Sneeuwpret op school

Tijdens de speeltijden ging het er leuk aan toe in de weide. Sneeuwpret verzekerd! Sneeuwballen vlogen om onze oren. ‘)


De eerste sneeuw op school!

De kleuters konden vandaag al genieten van een sneeuwtapijt op onze speelplaats. Wat een pret!


Koekjes bakken in de onthaalklas

Juf Annemie bakte lekkere sterrenkoekjes met de kleuters van de onthaalklas. 


Op stap in het bos

Na de herfstvakantie ging de hele kleuterschool op stap in het bos. Ver hoeven ze niet te gaan. Achter de school gingen de kleuters op ontdekking in het bos , bij de vijver en bij de schapen. Ze namen vanalles mee om te knutselen in de klas.