Category Archives: Blog

Op stap naar de vijver

Deze voormiddag gingen de kleuters van de onthaalklas en de eerste kleuterklas op stap naar de vijver. Na een flinke wandeling kwamen ze bij de vijvers in het Reigersbos. Daar zagen ze heel wat diertjes en konden ze genieten van de natuur.    


Sneeuwpret op school

Tijdens de speeltijden ging het er leuk aan toe in de weide. Sneeuwpret verzekerd! Sneeuwballen vlogen om onze oren. ‘)


De eerste sneeuw op school!

De kleuters konden vandaag al genieten van een sneeuwtapijt op onze speelplaats. Wat een pret!


Koekjes bakken in de onthaalklas

Juf Annemie bakte lekkere sterrenkoekjes met de kleuters van de onthaalklas. 


Op stap in het bos

Na de herfstvakantie ging de hele kleuterschool op stap in het bos. Ver hoeven ze niet te gaan. Achter de school gingen de kleuters op ontdekking in het bos , bij de vijver en bij de schapen. Ze namen vanalles mee om te knutselen in de klas.


Herfst in de klas (1e kleuterklas)

De kleuters van juf Ilke konden met het gevonden materiaal uit het bos aan de slag. Ze maakten kunstwerkjes, experimenteerden met vruchten, takjes en blaadjes.


Feest in de onthaalklas: Ella en Claire zijn jarig!

  Ella en Claire vierden hun derde verjaardag bij juf Annemie. Ze mochten de twee keer kaarsjes uitblazen, één  keer op hun eigen taart en dan nog eens op de taart van Rikki. Hieperdepiep Hoera!!!


Grootouderfeest

Op dinsdag kwamen oma’s en opa’s onze kleuterklassen bezoeken. De kleuters gaven het beste van zichzelf met een aantal vrolijke dansjes op de speelplaats. Nadien kwamen onze opa’s en oma’s nog binnen in onze klas voor een lekker kopje koffie en een heerlijk stukje taart.


Oktober 2018 (2de leerjaar)


september 2018 (2de leerjaar)